Salsa

Salsa Lessen in Maastricht

Salsa Beginners

Deze cursus is voor mensen zonder danservaring. We beginnen vanaf nul met de basisstappen en geleidelijk aan leer je partnerwerk, leiden, volgen en styling technieken. Het belangrijkste is dat we plezier maken!

Salsa Intermediate

Deze cursus is voor degenen die de beginnerscursus hebben afgerond en beter willen leren dansen. Moeilijkere figuren zullen aan bod komen en andere technieken zoals spinning technieken en styling voor de dames. Na deze cursus dans je de dansvloer plat!

Salsa Advanced

In deze cursus leer je nieuwe routines, nog complexer en je krijgt meer tips voor styling en bodymovement. We letten extra op de kleine details om je dans tot een perfectie te maken!

Salsa Fusion Masterclass

Voor de echte salsa danser die zijn of haar technieken nog meer wilt verbeteren en perfectioneren, geeft Fadi van Fusion Dance Company deze speciale lessen.

Afro Cuban Rumba

Deze cursus is voor mensen die aan hun lichaamsbewegingen willen werken. De salsa is een dans wat op Afro-Cubaanse ritmes is gebaseerd. Honderden jaren geleden werd op dit ritme geen partnerdans gedaan, maar bewogen mensen in hun eentje op de klanken van de muziek waarbij er onder andere dagelijkse handelingen werden uitgebeeld, zoals armbanden omdoen, water gieten en dergelijke. Fadi kan elk spiertje in zijn lichaam afzonderlijk bewegen en probeert jou dat ook te leren. NB dit is partnerwork, maar ook bodymovement, shines, footwork en styling en rueda de casino.

Ladystyling

Je leert bij ons vanaf de beginners cursus al styling bewegingen te integreren in je partnerwork. Uiteindelijk heb je het toch vooral in je partnerwork nodig. Om echter meer op de details in te kunnen gaan, is er een aparte styling cursus. Hier gaan we dieper in op de hand- en armstyling, bodyrolls, headrolls, schouders en heupen komen natuurlijk aan bod, maar ook spinning en hoe je basic te pimpen.

Salsa Dansles Maastricht

Weet je niet goed welk niveau het best voor je is, kom dan gewoon langs en praat of dans eens met een van onze leraren. Zo vinden we gemakkelijk het beste niveau voor je.

Of schrijf je direct hier in